Het huis

Onze vakantiewoning heeft een gezellige binnenkoer, een groot overdekt verwarmd buitenterras en is omgeven door een grote landschapstuin. Er is voldoende parking en een afgesloten fietsenstalling met hogedrukreiniger.

Ons huis is met passie gerenoveerd, je krijgt er een echt vakantiegevoel in een prachtig woon- en wellnessgedeelte. Comfort is er meer dan voldoende want er zijn 6 toiletten aanwezig, 6 binnendouches, een bad en 2 buitendouches.

Er is vloerverwarming, airco en ventilatiesystemen voor een gezonde binnenlucht, overal internet met snelle wifi- verbinding. Op de TV met soundbar kan je genieten van prachtige beelden en muziek.

Om het huis van Kaliter leefbaar te houden voor mensen met een allergie, zijn er geen huisdieren toegelaten. Het is ook verboden om in de woning te roken.

Binnen

Er is een grote sfeervolle leefruimte met een gezellige zithoek bij de gashaard en een aansluitende zithoek met TV en Sonos installatie. Aan de grote eiken eettafel kan je met ruim 20 personen tafelen en genieten van alle lekkers.
Een tweede leefruimte bevindt zich in de schuur met bar, TV met soundbar en een pooltafel.


Vanuit de open keuken heb je een prachtig zicht op de grote tuin en de ruime binnenkoer. De keuken is ruim en voorzien van alle nodige comfort en luxe. Centraal staat het kookeiland, waar je gezellig kan aperitieven. Bij de doorkijkhaard hou je contact met de eetplaats en de leefruimte.
De keuken is voorzien van alle nodige toestellen:


Er zijn 7 kamers ter beschikking, 1 kamer voor 4 personen, 2 familiekamers en 4 kamers voor 2 personen. Elke kamer heeft een boxspring (180/200) met opgemaakte bedden, een douche met lavabo en badlinnen. De 2 familiekamers zijn gelegen in het schuurgedeelte en beschikken elk over een boxspring en een stapelbed en hebben elk een badkamer op de gang.

Reserveren voor 14 personen: 5 boxsprings, 2 stapelbedden
Reserveren voor 20 personen: 8 boxsprings, 2 stapelbedden

Buiten

In de tuin zijn er meerdere plekken om gezellig te vertoeven. Op onze OFYR ontdek je een nieuwe wereld vol mogelijkheden voor gezond en gezellig buitenkoken. Onze OFYR staat beschut onder een OKATTO en verenigt mensen rondom het vuur, ongeacht het jaargetijde. Terwijl het vuur knettert kan je met vrienden een spelletje petanque spelen.

Aan de achterkant van de schuur is het pure verwennerij tijdens alle seizoenen. Een verwarmd zwembad, een unieke iglusauna en een jacuzzi maken dat je elk moment van de dag kan genieten. Nog meer licht en zon nodig, dan is onze infraroodcabine zeker het overwegen waard.

Onder ons overdekt en verwarmd terras, met prachtig zicht op de omgeving, kan je elke dag eten, tot rust komen, relaxen, enz….

Ook de ruime binnenkoer heeft heel wat te bieden. Plaats genoeg voor een spelletje op de schietbak, een partijtje darts of tafeltennis. Ook hier zijn er voldoende tafels en stoelen voorhanden.

Reserveer nu