Onze wellness wacht op U…

Iglusauna

Voor het toppunt van beleving moet je onze sauna uitproberen. Deze unieke triple sauna van Iglucraft beschikt over een sauna/stoomgedeelte en een relax/verkleedruimte. Maak de beleving intenser met natuurlijke geurextracten.
Neem eerst een goede buitendouche of ga voor de kantelemmer. Je kan daarna met 10 personen een echte saunabeleving ervaren.


Zwembad

Ons verwarmd buitenzwembad is 7m op 3m en 1.30m diep. Je kan er genieten na een drukke dag of na een stevige wandeling, de temperatuur is altijd top. Afhankelijk van het weer, hopen we het verwarmd zwembad open te stellen van april tot oktober. Duiken is verboden!!!
Uiteraard is vooraf douchen een must.


Jaccuzi

Een sessie in de jacuzzi verricht wonderen voor je lichaam en geest. De hydromassage van de jets vermindert fysieke en mentale spanning. Ideaal om stramme schouder- en nekspieren te ontspannen. Maak kennis met een zomerse sterrennacht, een volle maan of het vallen van de bladeren in de herfst.
Ook hier is douchen vooraf verplicht.


Infraroodcabine

De cabine heeft een drievoudig wellnessgenot. Er zijn 3 verschillende warmtebronnen, vlaktestralers van 40° tot 80°, volspectrumstralers zorgen voor directe infraroodstralen op de rug. Uniek is de sole-therme, de zoutwaterdampen geven een zuiverende werking op luchtwegen en huid. Om het aangenaam effect te versterken, kan je lavendel, rozemarijn op de stenen leggen. Zo krijg je een eigen wellnessoase.
Onze cabine staat op het gelijkvloers in de schuur en er is uiteraard een douche en verkleedruimte bij.

Reserveer nu